top of page

Ons verhaal

Vastgoed BOOST is oorspronkelijk ontstaan door de combinatie van onze vastgoed & interieur fotografie-video presentaties en onze vastgoed transformatie activiteiten.

Er ontstond een toenemende vraag aan ons hoe een gedateerde of overvolle woning het beste gepresenteerd kan worden voor verkoop. Het begon met het leegruimen van een woning, daarna het schilderen van een muur, het fatsoeneren van een tuintje. Zo hebben wij onze diensten steeds verder uitgebreid en weten te ontwikkelen. 

De Vastgoed BOOST diensten zorgen simpelweg voor een aangenaam frisse, fijne indruk en trekt nog makkelijker ook de potentiële kopers aan die anders afhaken door de indruk dat er wel heel erg veel aan de woning moet gebeuren.

Wij weten waar het echt over gaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een extra Vastgoed BOOST indruk!

Vastgoed BOOST sleutel

Voor wie en hoe...

Voor iedereen die te maken heeft met verkoop of verhuur van vastgoed. Makelaars, eigenaren, zakelijk en particulieren.

Wij gaan, samen met de makelaar of de verkoper, het betreffende vastgoed object bekijken. In 80% van de gevallen gaat het om woningen die in de verkoop of verhuur komen omdat de eigenaar niet meer alles wil meenemen naar de nieuwe woning, de eigenaar door ouderdom en ongemakken kleiner of ondersteunend is gaan wonen of helaas door overlijden. Maar ook woningen die al langere tijd geen aandacht meer hebben gehad en daarom bij verkoop juist wel even wat extra aandacht nodig is.

Wij geloven dat de beste en meest succesvolle projecten mogelijk worden gemaakt dankzij goede afstemming van wensen en een meesterlijke planning. Of het nu gaat om leegruimen, de tuin, schoonmaak, opslag, styling of vastgoed presentaties, Vastgoed BOOST biedt persoonlijke aandacht en eersteklas services.

Eén aanvraag, één aanspreekpunt, één factuur.

Wat en hoe verder...

In veel gevallen gaat het om leegruimen, organiseren & styling of schilderen van wanden, plafonds, kozijnen, plinten en deuren maar ook het aanbrengen van een bijvoorbeeld een betonlook/houtlook vloer of een opgeruimde tuin maakt een waanzinnig verschil. Het heeft een positieve impact op het aanspreken van een grotere doelgroep, op de uiteindelijke vraagprijs en mogelijk ook op de snelheid van de verkooptransactie. De extra kosten worden in de meeste gevallen door de hogere vraag-, verkoopprijs ruimschoots terugverdiend. Twijfel dus niet en neem direct contact met ons op!

En natuurlijk blijven wij luisteren naar de wensen of ideeën van onze klanten en partners en we verwachten binnenkort ook zeker weer nieuwe diensten toe te voegen. Blijf ons daarom volgen!

Foto voor vastgoedoptimalisatie.jpg
bottom of page